Hlavní obsah

Čtveřice Egypťanů chtěla v Řecku znásilnit 17letou dívku. Zachránil ji karatista

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Piraeus

Zní to jak nějaká scéna z akčního filmu. Rozdíl je ale v tom, že tohle se opravdu stalo. Čtyři Egypťané se pokusili tento týden v Řecku znásilnit teprve 17letou dívku. Do cesty se jim ovšem postavil mladý karatista Manolis Kafetziadis, který okamžitě zjednal pořádek.

Foto: osobní archiv Manolise Kafetziadise

Manolis Kafetziadis

Článek

Celý incident se odehrál na pláži Freatida v řeckém městě Piraeus, jak o víkendu informoval server Greek City Times.

Mladá dívka si se svým 15letým přítelem užívala plavání v moři a radovánky na pláži. Krušné chvíle nastaly ve chvíli, kdy na místo dorazili cizinci ubytovaní ve městě. Dívku, jejíž identita nebyla prozrazena, se totiž partička kluků ve věku od 17 do 19 let pokusila znásilnit.

Manolis Kafetziadis

Necítím se vinen, řekl migrant obžalovaný ze znásilnění a pokusu o vraždu v Karlových Varech

Krimi

Mladíci z boje utekli

Na pomoc jí přispěchal právě 22letý Kafetziadis, který podle serveru Hellas Posts pracuje v nedalekém baru. I když to v první chvíli vypadalo, že skupinka má velkou převahu, z mladého Řeka se vyklubal celkem zkušený karatista.

„Přestože nebyl Kafetziadis vyzbrojen ničím jiným než perem, podařilo se mu dívku zachránit a porazit cizí predátory,“ oslavují mladíka řecká média pro jeho bojové schopnosti.

Dívce se tedy naštěstí nic nestalo.

Čtyři Egypťané nakonec z bitky uprchli, později je však dopadla policie. Nyní se budou zodpovídat z pokusu o znásilnění, pokusu o těžké ublížení na zdraví a pokusu o krádež.

Kopáči, kteří podle obžaloby znásilnili retardovanou ženu, dostali po devíti letech vězení

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám