Hlavní obsah

Čelní srážku dvou aut nepřežili na Slovensku tři lidé

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tři lidé zemřeli v úterý při čelní srážce dvou osobních vozů v katastru obce Horná Kráľová u Nitry na západě Slovenska. V jednom z vozů přišel o život řidič a ve druhém starší manželský pár.

Foto: FB Policie SR, Novinky

Tragická havárie na Slovensku

Článek

Jak informovala slovenská policie na sociální síti tři lidé při nehodě utrpěli zranění neslučitelná se životem. „Z dosud přesně nezjištěných příčin došlo k čelní srážce vozidel Kia Sportage a Opel Corsa. Okolnosti, míra zavinění a přesná příčina nehody jsou předmětem vyšetřování,“ uvedla slovenská policie.

Web tvnoviny.sk uvedl, že v jednom voze zemřel na místě 40letý řidič a ve druhém manželé ve věku přibližně 70 let. Podle webu noviny.sk nehodu pravděpodobně způsobil čtyřicetiletý řidič, který přejel do protisměru a čelně narazil do druhého vozu.

Záchranáři informovali, že na místo vyslali dvě pozemní ambulance a vrtulník, ale účastníkům nehody už nebylo pomoci. „Záchranáři po příjezdu na místo události, žel, museli konstatovat úmrtí tří osob,“ dodali záchranáři.

Nezabrzděný autobus na Slovensku usmrtil dceru primátora a dceru zastupitele

Evropa

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám