Hlavní obsah

Čech vraždil v Maďarsku. Ženě podřízl krk a její tělo hodil do křoví

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Maďarská policie zadržela 26letého občana České republiky, který byl obviněn z vraždy. Český občan v pátek ve městě Miskolc na severovýchodě Maďarska zavraždil 48letou ženu. U výslechu se muž k činu přiznal.

Foto: police.hu, Novinky

Tisková konference maďarské policie

Článek

Jak v pondělí uvedla maďarská policie na svém webu police.hu, Čech se v pátek večer seznámil se ženou na železničním nádraží. „Nedaleko nádraží muž podřízl ženě krk a její tělo ukryl v křoví,“ uvedla maďarská policie. Tělo bylo objeveno v sobotu ráno.

Čech byl zadržen v sobotu ve městě Füzesabony, asi šedesát kilometrů od místa činu. „Čech, který se už několik let bezcílně pohybuje po různých evropských zemích, se k činu přiznal, ale motiv nevysvětlil,“ konstatovala maďarská policie s tím, že muž je ve vazbě.

Podle záběrů z průmyslových kamer se muž a žena krátce před vraždou ruku v ruce procházeli po nádraží. „Záběry kamer odhalily, že v křoví u nádraží spolu měli sex. Krátce po aktu muž ženu zavraždil,“ uvedl deník Blikk.

Manželé v Maďarsku drželi ženu jako otrokyni, když po zmlácení zemřela, hodili ji do křoví

Evropa
Související témata:

Výběr článků

Načítám