Hlavní obsah

Berlusconi měl na večírcích striptérky v kostýmech jeptišek, tvrdí svědkyně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Milán

Podrobnosti o divokých večírcích bývalého italského premiéra Silvia Berlusconiho byly v pondělí zveřejněny u soudu v Milánu, kde čelí obvinění, že platil za sex nezletilé marocké tanečnici. Imane Fadilová, která na večírcích působila také jako hosteska, vypověděla podle BBC, že Berlusconi měl i striptérky v oděvech jeptišek.

Foto: Profimedia.cz

Bývalý italský premiér Silvio Berlusconi

Článek

Fadilová se účastnila několika divokých večírků v Berlusconiho vile u Milana. Když přišla na první, dostala za to od Berlusconiho 2000 eur (50 tisíc Kč). Tehdy také viděla, že se tam pro tehdejšího premiéra svlékaly dvě striptérky v kostýmech jeptišek.

Fadilová ve výpovědi uvedla, že jiná pozvaná společnice, Minettiová, a jedna ze dvou žen v kostýmu jeptišky, zůstaly ve vile přes noc. Dodala, že dívky, které se účastnily večírků bunga bunga a poskytly sex, dostaly peníze navíc.

Foto: Profimedia.cz

Marocká tanečnice Karima Kayeková známá jako Ruby

Podle listu Corierre della Serra Berlusconi od zahájení soudu zaplatil třem svědkyním včetně Minettiové celkem 127 000 eur (přes tři milióny Kč). Berlusconiho obhájce Niccolo Ghedini ale popírá, že důvodem by bylo ovlivnit svědkyně. Podle něj to byla jen Berlusconiho “obvyklá štědrost“.

Berlusconi je viněn, že platil za sex 17leté marocké tanečnici Karimě Mahrúkové, známější jako Ruby. Současně je obviněn i ze zneužití moci, protože zatlačil na policii, aby dívku propustila, když byla zadržena kvůli krádeži v obchodě. Tvrdil, že byla vnučkou egyptského prezidenta. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Berlusconi dával dívkám také auta

Přes 280 tisíc eur (asi sedm miliónů korun) zaplatil italský premiér Silvio Berlusconi za nejméně 13 vozů, které daroval dívkám, jež se zúčastnily večírků...

Výběr článků

Načítám