Hlavní obsah

Čtyřletý Američan zastřelil svou tříletou nevlastní sestru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Indianapolis

V USA je to se střelnými zbraněmi jako na Divokém západě. Vlastnit nějakou pistoli, kolt či revolver může téměř každý plnoletý a mnozí Američané tak mají doma úplný arzenál. V americké Indianě se ale odehrála tragédie, která podtrhuje odvrácenou tvář volného prodeje zbraní. Čtyřletý chlapec vzal pistoli své matky a zastřelil svou o rok mladší nevlastní sestru.

Foto: Profimedia.cz

Zbraň nebyla pečlivě uschovaná a dostala se do rukou čtyřletého chlapce. Ilustrační foto

Článek

Aunesti Leeová Allenová zemřela po převozu do nemocnice, střelné zranění hlavy bylo neslučitelné se životem. Její šestadvacetiletou matku Fionu Leeovou zatkla policie pro zanedbání péče.

Policie ale teď pátrá po chlapci a jeho otci, čtyřiadvacetiletém Curtisi Whitovi, který s Leeovou žije v jedné domácnosti.

„Je to tragédie, které by se dalo velmi snadno předejít. Smutné na celé věci je, že to viděly další dvě malé děti. Po tomto incidentu se obrátil život vzhůru nohama mnoha lidem,“ uvedl k případu detektiv Jeff Duhamell.

Reklama

Výběr článků

Načítám