Hlavní obsah

Bushová odhalila pikantnosti ze soužití s prezidentem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

WASHINGTON

První dáma Spojených států Laura Bushová sklidila na setkání svého manžela George W. Bushe s domácími politickými špičkami, hudebníky a hollywoodskými herci ve Washingtonu velké ovace. Stala se skutečnou hvězdou večera, když vtipně poodhalila některé tajnosti své domácnosti.

Článek

Bushová nejprve přistoupila k manželovi stojícímu u mikrofonu a požádala ho, aby už ten "starý otřepaný fór neopakoval". Bush právě chtěl říct něco vtipného z rančerského života.

Zoufalé manželky v Bílém domě

První dáma USA například na prezidenta prozradila, že do postele odchází už v devět hodin večer. Pak jí prý nezbývá nic jiného, než se dívat na televizní seriál Zoufalé manželky. Ten si oblibu u diváků získal zejména peprnými milostnými scénkami.

Program spolu s ní údajně sleduje i manželka viceprezidenta Dicka Cheneyho Lynne. "Já jsem vlastně také zoufalá žena. Pokud si ovšem ty dámy ze seriálu myslí, že jsou zoufalé, tak by měly sdílet domácnost s Georgem," prohlásila.

Bushová: seznámilo nás slovo jaderný

Potleskem ji odměnil sál i za poznámky, které prezidentovi adresovala ohledně jeho proslulých neobratností, pokud jde o angličtinu i ohledně jeho odmítavého postoje k četbě knih.

"Já například dokáži správně vyslovit slovo 'jaderný'," prohlásila Laura Bushová, když se měla vyjádřit, jak se vlastně před lety seznámila se svým nynějším manželem. V té době trávila 12 hodin denně v knihovně, kde byla zaměstnaná.

Trochu sarkasmu dopadlo i na Lauřinu tchýni Barbaru Bushovou. V narážce na slavný mafiánský román Kmotr nynější první dáma USA prohlásila, že její tchýně se "podobá (mafiánskému bossovi) donu Corleonovi".

Tradiční večeře prezidenta s podnikateli je organizována od roku 1914. Letošní se uskutečnilo v sobotu a mělo pořadové číslo 91. Kromě novinářů a politiků byli v sále mimo jiné herci Richard Gere, Mary Tylerová Moorová, Goldie Hawnová a Elle McPhersonová nebo tenistky Venus a Serena Williamsovy.

Reklama

Související témata:

Související články

Chirac okouzloval první dámu USA

Spojené státy se v pondělí po 19 letech navrátily do Organizace OSN pro výchovu, vědu a kulturu (UNESCO). Na zahajovací ceremoniál přiletěla do Paříže i první...

Výběr článků

Načítám