Hlavní obsah

Brečícího čtyřletého chlapce nutili rodiče cvičit nahého ve sněhu

Novinky, Zuzana Křesťanová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Šokující video se čtyřletým chlapcem, kterého rodiče nutí chodit v zimě ve sněhu jen ve slipech a dělat kliky, vyvolalo řadu odsuzujících reakcí. Na záznamu jsou slyšet hlasy pravděpodobně otce a matky, jak svého syna povzbuzují, ten však nešťastně brečí a chvěje se zimou, informoval server thesun.co.uk.

BEZ KOMENTÁŘE: Rodiče nutili čtyřletého syna cvičit nahého ve sněhu

 
Článek

Předškolák Ite Che z čínského Nan-ťingu byl se svými rodiči na vánočních prázdninách v USA. Přitom musel v ulicích zasněženého New Yorku chodit jen ve spodním prádle a v čerstvě napadaném sněhu dělat kliky. K tomu ho podle serveru nutil nejspíš jeho otec a matka.

Ti tak prý chtěli dítě zocelit. Tomu se to ale vůbec nelíbilo a do kamery je s pláčem prosil, aby toho mohl nechat. Křupavý sníh přitom naznačuje, že venkovní teplota se pohybovala nanejvýš kolem nula stupňů Celsia. Kromě toho chlapce v záběru míjí postava, která má na sobě teplou zimní bundu.

Poté, co se video objevilo na internetu, se na hlavu rodičů sesypala snůška nadávek. „Tohle je nejvíc znepokojivá a proklatě odporná věc, jakou jsem kdy viděl. Kdybych tam byl a viděl to na vlastní oči, z rodičů bych vymlátil život a zavolal na ně policii. Vaří se mi z toho krev v žilách,“ napsal na web uživatel jménem Jonny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám