Hlavní obsah

Brazilka uřízla manželovi penis a spláchla jej do záchodu. Vše nafotila a šla se udat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Atibaia

Krutou pomstu uchystala 34letá Brazilka svému manželovi za to, že ji údajně podvedl s patnáctiletou neteří. Manželka muže vlákala do postele a uřízla mu penis, který pak spláchla do záchodu.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

K události došlo minulý týden v pátek v Atibai (65 kilometrů od Sao Paula). Zhrzené ženy se manželovo počínání dotklo o to více, že ji podvedl v den jejích narozenin. Vyšetřování podle listu Folha de São Paulo ukázalo, že manželka nalákala muže do postele za účelem sexu. Poté mu kalhotkami svázala ruce, načež popadla břitvu a vykonala pomstu.

Uříznutý penis pak před očima bezmocného manžela vhodila do záchodové mísy a spláchla. Chtěla prý zabránit tomu, aby lékaři amputovaný orgán přišili nazpět.

Po dokonaném činu se pachatelka udala na policii. „Dobrý den. Přišla jsem na policii, protože jsem právě uřízla penis svému manželovi,“ sdělila suše službu konajícím strážcům zákona.

Ti byli v šoku a zpočátku jejímu příběhu příliš nevěřili, dokud jim neukázala fotku. Žena si totiž vše po činu zdokumentovala. Na fotografii je vidět, jak drží v ruce uříznuté manželovy genitálie, zatímco na pozadí je prostěradlo potřísněné krví.

Ve vazbě čelí obvinění z pokusu o vraždu

Těžce zraněnému 39letému muži zachránil život jen včasný zásah zdravotnické služby, která jej dopravila do nemocnice. Zato podvedená manželka skončila ve vyšetřovací vazbě a čelí obvinění z pokusu o vraždu.

Kriminalistům nicméně tvrdila, že nechtěla nevěrného muže zabít, ale jen potrestat. Advokát mezitím oznámil, že se bude snažit svou klientku osvobodit. K vazbě podle něj není důvod, když se sama přihlásila na policii.

Záhadné zranění jihočeského faráře. Měl amputovaný penis

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám