Hlavní obsah

Žena v Chicagu zabila těhotnou dívku a vyřízla jí dítě z břicha

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Všechny naděje, že by se mohla pohřešovaná 19letá Marlen Ochoaová najít živá, skončily ve čtvrtek, když bylo její tělo nalezeno na jihu Chicaga v kontejneru mezi odpadky, píše deník Daily Mail. Dívku, která byla ve vysokém stupni těhotenství, uškrtila 46letá žena, která oběti následně vyřízla dítě z břicha. Novorozenec v současné chvíli bojuje o život v nemocnici a lékaři se obávají, že bude mít doživotní následky, píše deník Bild.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Policie našla v domě v Chicagu zabitou těhotnou dívku s dítětem vyříznutým z dělohyVideo: WFLD, Reuters/AP

 
Článek

Marlen se s ženou, která byla identifikována jako Clarisa Figueroaová, seznámila na Facebooku, když sháněla pro své dítě výbavičku. Clarisa jí nabídla oblečení s tím, že za něj nechce žádné peníze. Dívka měla pouze jet k ní domů a odvézt si ho. Domluvily se na schůzce 23. dubna. To bylo také naposledy, kdy rodina viděla Marlen naživu.

O několik hodin později zavolala Figueroaová záchranku, které namluvila, že porodila doma a novorozenec má problémy s dýcháním. Dítě skončilo na jednotce intenzivní péče, kde od té doby bojuje o život. Žena lékařům nahlásila, že se chlapeček jmenuje Xander Xavier a jeho otcem je její přítel Piotr Bobak (40).

Na internetu žádala o finanční příspěvky

Žena si podle Daily Mailu vytvořila profil na charitativním webu GoFundMe, kde popisovala, jak je na tom chlapeček špatně a že nebude dlouho žít. Současně prosila o příspěvek na částku 9000 dolarů, aby se pokryly lékařské výdaje i pohřeb, protože dítě podle jejích slov nebude dlouho žít.

Zanedlouho policii zavolal anonym, který detektivy navedl, aby dítěti a jeho matce zkontrolovali DNA. Výsledky odhalily podvod. Podrobnosti ohledně anonymního telefonátu a dalšího vyšetřování policie odmítla sdělit.

Jasné je pouze to, že zadržela nejen Figueroaovou, ale také jejího přítele Bobaka a čtyřiadvacetiletou dceru Desiree. Dcera i matka jsou obviněny z vraždy prvního stupně a vážného poškození zdraví dítěte, které bude trvale postiženo. Bobak je obviněn ze zločinu napomáhání vraždy a zatajování důkazů.

Teprve po výslechu všech tří zadržených bylo nalezeno mrtvé tělo Marlene.

Reklama

Výběr článků

Načítám