Hlavní obsah

V Memphisu zavražděno šest lidí včetně dvou dětí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MEMPHIS

Šest lidí včetně dvou dětí bylo zabito v pondělí večer v americkém Memphisu. Dospělí byli zastřeleni, děti podřezány. Další tři děti byly zraněny, dvě jsou v kritickém stavu. Bližší podrobnosti zatím nejsou o incidentu známé.

Článek

„Ještě nevíme motiv, ale máme čtyři mrtvé dospělé a dvě mrtvé děti,“ uvedl poručík memphiské policie Jerry Guin. Tři zraněné děti, ve věku od deseti měsíců do sedmi let byly převezeny do dětské nemocnice s poraněními střelnou zbraní a řeznými ranami. Podle novin Commercial Appeal je jedno z nich ve stabilizovaném stavu. Jedno je v kritickém stavu a další v extrémně kritickém.

Těla i zraněné děti byly nalezeny v domku, který si najala rodina za 550 dolarů měsíčně. Rodina v něm žila deset let a podle sousedů byla spořádaná a klidná.

Jedná se o největší masovou vraždu ve městě, v roce 1973 28letý David Sanders začal střílet do davu a zabil pět lidí. V roce 2000 byl odsouzen hasič Frederick Williams, který zastřeli čtyři lidi, svou ženu, zástupce šerifa a dva další hasiče.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám