Hlavní obsah

Učitelka v americké školce praštila tříletou dívkou o zem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Městečko Pine Lawn nedaleko St. Louis ve státě Missouri bylo donedávna nezajímavé a valná většina lidí neměla o jeho existenci potuchy. To se ovšem změnilo ve chvíli, kdy se dostaly na veřejnost záběry z místní školky, píše agentura AP. Je na nich zachycena učitelka, která tříletou dívku lapne a mrští s ní jako s panenkou na hraní do rohu místnosti.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Učitelka v mateřské škole v Missouri praštila tříletou dívkou o zemVideo: AP

 
Článek

Dívka skončila v nemocnici, kde jí lékaři sešili tvář sedmi stehy. Vedení školky tvrdilo, že se zranila sama, když upadla. Rodině se ale vysvětlení nezdálo a podezření na špatné zacházení se potvrdilo ve chvíli, kdy o pět dnů později dostali do rukou záběry z kamery nainstalované v herní místnosti.

Případ nyní vyšetřuje policie. Vedení školky tvrdí, že učitelé a další pracovníci jsou řádně proškoleni a zařízení pracuje na posílení bezpečnostních opatření. S dotyčnou učitelkou byl okamžitě rozvázán pracovní poměr.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám