Hlavní obsah

Třináctiletý Američan zastřelil muže, který nohou blokoval uličku v autobuse

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Teprve třináctiletý Američan se pohádal v Denveru ve státě Colorado se šedesátiletým Richardem Sanchezem, který mu měl nohou blokovat uličku v autobuse hromadné dopravy. To mladíka naštvalo natolik, že vytáhl zbraň a muže zastřelil. S odkazem na denverskou policii o tom informuje deník New York Post.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Ke střelbě podle denverské policie došlo v sobotu 27. ledna večer na křižovatce ulic South Federal Boulevard a West Mississippi Avenue v Denveru. Podle policie ke sporu došlo kvůli tomu, že Sanchez měl blokovat nohou uličku autobusu hromadné dopravy.

To mladíka mělo naštvat natolik, že Sancheze postřelil. Šedesátiletý muž byl podle deníku New York Post převezen do nemocnice, kde byl později prohlášen za mrtvého. Denverská policie uvedla, že kvůli incidentu byla zraněna i další osoba, která byla ošetřena na místě a nevyžadovala hospitalizaci.

„V této fázi vyšetřování se zdá, že mezi podezřelým a obětí došlo ke slovní výměně kvůli tomu, že oběť nohou blokovala uličku v autobuse. Podezřelý poté oběť zastřelil,“ uvedlo policejní oddělení denverské policie.

Američan zavraždil otce a jeho useknutou hlavu ukazoval na internetu

Amerika

Zhruba po týdnu od střelby se denverské polici podařilo mladíka dopadnout a nyní ho zadržuje kvůli podezření z vraždy. Konečné obvinění ale ještě nepadlo a rozhodne o něm podle deníku New York Post denverské státní zastupitelství.

Sanchezova rodina se o jeho smrti dozvěděla až po několika dnech, když šla na polici nahlásit jeho pohřešování.

„Bylo to těžké, protože jsme nevěděli, kde je. Celou tu dobu byl přitom v nemocnici a nikdo nás nekontaktoval,“ uved Sanchezův vnuk Joseph Chavez. „Nikdo tam s ním nebyl, když naposledy vydechl,“ dodal.

Chavez dále uvedl, že zabití jeho dědečka mu „zlomilo srdce“, a doplnil, že celá situace mu přijde „neuvěřitelná“.

„Vždycky byl šťastný. Byl to opravdu šťastný chlapík,“ uzavřel vnuk oběti.

Americká policie nalezla zabetonované ostatky dítěte. Po dvou dalších pátrá

Amerika

Reklama

Výběr článků

Načítám