Hlavní obsah

Texasan zabil svou ženu a hodil ji do vody. Zapomněl, že má sledovací náramek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Muž z Texasu byl obviněn z vraždy své manželky poté, co její tělo hodil do jezera a nahlásil její zmizení. Když ho zatkli, uvedl, že to je proto, že tělo špatně schoval. Neuvědomil si však, že během činu měl na sobě policejní sledovací náramek.

Foto: Profimedia.cz

Elektronické sledovací náramky na kotnících. Ilustrační foto

Článek

Detektivům 37letý Texasan Karlton Dudley řekl, že se mu manželka po odchodu do práce neozvala a zmizela i se svou cestovní černou taškou. Podle soudních dokumentů bylo ovšem tělo v jezeře nalezeno právě v černé tašce podobné jeho popisu.

Dudley se k vraždě své manželky Sarah podle deníku Dallas Morning News následně přiznal. Myslel si ovšem, že na něj přišli kvůli tomu, že tělo špatně schoval, uvedl v minulých dnech server The Messenger.

Na kotníku měl sledovací zařízení

Tělo bylo nalezeno 26. června v jezeře Lake Lewisville, dva dny po nahlášení zmizení ženy. Policie Dudleyho zatkla tři dny po nalezení těla. Pomohly jí údaje o tom, kde se Dudley nacházel v době ženina zmizení.

Na svém kotníku měl totiž po celou dobu sledovací zařízení po předchozím trestném činu. V minulosti byl Dudley obviněn z manipulace s věcnými důkazy, jejich falšování a také ze zneužití mrtvoly. Zadržen byl také v roce 2022, a to za sexuální útok na dítě.

Jeho kauce je momentálně stanovena na více než jeden milion dolarů (přes 22 milionů) a je držen ve věznici v okrese Collin, kde čeká na soud.

Squatteři obsadili dům, místo nich policie zatkla majitele

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám