Hlavní obsah

Šestiletá dívka ve škole udeřila ředitele poličkou, policisté ji museli spoutat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Atlanta

Policisté v americkém státě Georgia se brání kritice za páteční zatčení školačky přímo na školní půdě. Strážci zákona nasadili šestileté Salecii Johnsonové pouta. Dívka napadla ředitele a ničila zařízení školy v Milledgeville. O případu informovala stanice CNN.

Policisté spoutali a zatkli šestiletou holčičku

 
Článek

Policisté našli křičící a plačící dívku na podlaze ředitelny. Podle jejich velitele skončilo nezdarem několik pokusů ji uklidnit. „Začala vzdorovat a bojovat se mnou. Proto jí byla nasazena pouta, kvůli její bezpečnosti. Následně byla předvedena na policejní stanici,“ řekl Dray Swicord.

Dívka podle policistů rozhazovala kolem sebe nábytek, poličkou navíc udeřila ředitele. Skočila také na skartovačku a pokusila se rozbít skleněný rám nad ní.

Vzhledem ke svému věku se školačka vyhnula obviněním z poškozování cizího majetku a napadení. Dočasně však opustila školu, a to přinejmenším do srpna. Do té doby ji budou sledovat úřady.

Saleciini rodiče si na postup policie i vedení školy stěžují. „Volat policii? To má být první opatření?“ prohlásil dívčina matka Constance Ruffová.

Podobný případ vyvolal vášně už před sedmi lety, když policie na Floridě zatkla pětiletou školačku, která dostala záchvat vzteku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám