Hlavní obsah

Po krvavém americkém víkendu se v Ohiu znovu střílelo

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Columbus/Washington

Nejméně tři lidé byli nalezeni mrtví po střelbě v ohijském městě West Jefferson v okrese Madison. Tři oběti byly nalezené v domě na Jasckson Street, není ale jasné, zda nebyli nějací mrtví i vně domu, uvedl v úterý server The Columbus Dispatch. Je to už třetí střelba s oběťmi v Ohiu od víkendu, kdy úřady zaznamenaly 12 střeleb do lidí s 11 mrtvými a 69 zraněnými.

Foto: Kevin Mohatt, Reuters

Policisté před supermarketem v Boulderu u Denveru

Článek

Telefonát o střelbě přijala policie na tísňové lince 911 v 17:27 místního času. Volal kolemjdoucí, který upozornil na oběť střelby u dlouhého obytného domu.

„Našli jsme více obětí,“ uvedl policejní šéf West Jeffersonu Christopher Floyd. Už předtím uvedl, že tři oběti byly v domě, není však jasné, kolik jich bylo mimo dům.

Floyd dodal, že se střílelo mezi 13. hodinou a 17:30.

Skákala na trampolíně, když přišel výstřel. Mezi oběťmi v Minneapolisu jsou i děti

Amerika

Zatím nejsou žádné informace o obětech ani o možných podezřelých. „Nevíme, jestli to byla krádež, která se zvrhla, nebo co,“ uvedl Floyd. Jasné pouze je, že nešlo o střelbu z auta. „Je to slepá ulice. Není do ní jiný vjezd.“

Střelba následovala poté, co byli v neděli ráno tři lidé zabiti a tři zraněni v grillbaru v Youngstownu, kde se střílelo ve dvě ráno.

Ve škole v Idahu střílela žákyně z šesté třídy, zranila tři lidi

Amerika

V Ohiu byla také v sobotu zastřelena šestnáctiletá dívka a zraněno dalších pět lidí, když se střílelo v parku v Columbusu. Dívka zemřela po převozu do nemocnice.

USA zažily krvavý víkend, o kterém došlo k nejméně 12 střelbám do lidí, které si vyžádaly 11 obětí a 69 zraněných. Střílelo se kromě Ohia v Illinois, New Jersey, Indianě, Jižní Karolíně, Virginii, Texasu a Minnesotě.

Reklama

Výběr článků

Načítám