Hlavní obsah

Otec se synem v Utahu věznili ženu s jejími dcerami

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká policie zadržela otce se synem, kteří se pokusili ve svém sklepě uvěznit svou známou a její čtyři dcery. Obětem se podařilo ze zajetí utéci a vše ohlásit policii, napsala v pondělí BBC.

Foto: ČTK/AP

Policisté dopadli Flinta Wayneho Harrisona a jeho syna Derecka Jamese, kteří věznili čtyři ženy.

Článek

Incident se stal v americkém státě Utah. Otec se synem, kteří jsou závislí na pervitinu, pojali podle policie podezření, že je zmíněná žena s dcerami oznámila úřadům. Proto je pozvali do domu, kde je ve sklepě svázali. Dvojice také zbila matku dívek baseballovou pálkou. Obětem se ale nakonec podařilo utéci.

Otec se synem následně uprchli z Utahu do sousedního Wyomingu, kde se starší z mužů policii přihlásil. Syn byl dopaden krátce poté. Nyní oba čelí řadě obvinění, mimo jiné z únosu za použití zbraní a z držení drog.

"Mohlo to skončit opravdu špatně. Kdyby se dívky neosvobodily a neutekly, kdoví jak by to dopadlo," uvedla policie s tím, že únosci na své oběti mířili brokovnicí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám