Hlavní obsah

Násilník zbil zasahující policistku v USA do bezvědomí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do bezvědomí zbil policistku v americkém Oklahoma City podezřelý muž poté, co strážkyně zákona na místo dorazila kvůli hlášenému domácímu násilí. Policistka utrpěla mnohočetná zranění, včetně možné zlomeniny lebky a několika zlomených zubů. Hrozivé video z kamery připevněné na uniformě nyní zveřejnila tamní policie.

Policistka zasahovala u domácího násilí v Oklahomě, muž ji zmlátil do bezvědomíVideo: AP

 
Článek

Při prvním výjezdu policistů na danou adresu podezřelý uprchl dříve, než hlídka dorazila. Napodruhé to byla právě Morgan Reynoldsová, která muže zastihla a pokusila se jej zadržet.

Muž na ni však brutálně zaútočil - nejprve ji udeřil pěstí do obličeje a v bití neustával ani poté, co policistka ztratila vědomí, informovala nyní o incidentu z konce dubna regionální stanice KOCO.

Kauce za deset milionů dolarů

Reynoldsová se podezřelého DeAngela Wrighta pokusila zadržet, tvrdě však narazila. Po oslovení ji podezřelý udeřil pěstí do obličeje a v bití neustával ani poté, co nebohá policistka upadla do bezvědomí, oznámila tamní policie.

Wright z místa opět uprchl, další policisté jej však zanedlouho dopadli. Nyní čelí obvinění kvůli napadení veřejného činitele a domácímu násilí.

Podle policie to přitom nebylo poprvé, co muž strážce zákona napadl. Už v minulosti na něj byl vydán zatykač kvůli únosu a napadení. Na soud nyní čeká za mřížemi, kauce byla stanovena na deset milionů dolarů (přes 211 milionů Kč).

Policisté zazvonili v USA na špatné adrese, majitele domu ve dveřích zastřelili

Amerika

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám