Hlavní obsah

Na Fox News věštili Trumpovu budoucnost. Vytažené karty se zalekli

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rozpačitý moment nastal ve studiu americké konzervativní stanice Fox News, když se pozvaná „věštkyně“ z tarotových karet snažila vyčíst letošní osud Donalda Trumpa a Joea Bidena. Karta, kterou vytáhla republikánskému exprezidentovi, vyvolala chvíli ticha, než se vědma pustila do poněkud krkolomné interpretace. Obhajující demokratický prezident vyšel z tarotové věštby o poznání lépe.

Foto: Profimedia.cz

Tarotové karty. Ilustrační foto

Článek

Budoucnost obou politických rivalů věštila v prvním letošním pořadu moderátora Jesse Watterse pozvaná „anglická jasnovidkyně“ Paula Robertsová.

Překvapení nastalo, když Trumpovi, který čelí čtyřem trestněprávním procesům, vytáhla pochmurnou kartu s postavou v černém hábitu nad převrhnutými číšemi, která je v tarotu známá jako Pět pohárů.

Po Coloradu vyřadil Trumpa z primárek i stát Maine

Zahraniční

„Uch..,“ ujelo v první chvíli jak moderátorovi, tak pozvané „věštkyni“. „Je mi jasné, že jsem na Fox News…,“ začala opatrně Robertsová s vědomím, že zmíněná stanice bývá tradičně nakloněná spíše Trumpovi.

„Pocit ztráty. Pocit ztráty, ale je velmi specifický… Jako by možná více přemýšlel o tom, co ztratil, a stále plně nevyužíval toho, co ještě má,“ vysvětlila následně význam karty Robertsová.

Moderátor Watters přitom vypadal pobaveně. „To je vynikající výklad, Paulo,“ komentoval to. Oba se následně zasmáli, načež přišel čas na letoštní věštbu pro Bidena.

„Spousta, spousta, spousta a spousta peněz,“ řekla Robertsová poté, co vytáhla z balíčku další kartu známou jako Devět mincí.

„Z Číny?“ zeptal se Watters s tím, že by ji měl spojit s republikánským kongresmanem Jamesem Comerem, který vede sněmovní vyšetřování finančních transakcí Bidenovy rodiny.

„Neřekla jsem odkud,“ ohradila se Robertsová, aniž by původ Bidenových očekávaných příjmů dál specifikovala.

Nyní už tedy nezbývá než počkat, zda se věštba Robertsové naplní. Nového prezidenta Američané zvolí 5. listopadu.

Syn amerického prezidenta Hunter Biden čelí dalším obviněním, tentokrát kvůli daním

Amerika

Reklama

Výběr článků

Načítám