Hlavní obsah

Lupiči v lyžařských maskách se vloupali do domu Keanu Reevese

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dosud neznámí maskovaní lupiči se v noci na čtvrtek v Los Angeles vloupali do domu hollywoodského herce Keanu Reevese, ve kterém odcizili střelnou zbraň. Informuje o tom americký list TMZ, podle kterého to není poprvé, co někdo dům herce navštívil bez pozvání.

Foto: Profimedia.cz

Hollywoodský herec Keanu Reeves

Článek

„Podezřelí vnikli na pozemek přes dvůr a rozbili zadní okno domu, aby se dostali dovnitř,“ uvedla mluvčí losangeleské policie Norma Eisenmanová, na kterou odkazuje list The Los Angeles Times.

Podle amerického listu TMZ místní policie reagovala na anonymní telefonát o možném vloupání ve středu kolem 19:00 místního času (10:00 SEČ). Když ale na místo policie dorazila, nikoho nenašla.

Následně se ale ve čtvrtek v 01:00 ráno (ve středu v 16:00 SEČ) rozezněl v domě alarm, kvůli čemuž se policie na místo vrátila a prozkoumala záznamy z bezpečnostních kamer. Na nich bylo podle policistů několik mužů v lyžařských maskách, kteří rozbili okno a vloupali se do domu.

Podle zdrojů TMZ si pachatelé z domu hollywoodské hvězdy, která mimo jiné ztvárnila roli Johna Wicka ve stejnojmenné sérii nebo Johnnyho Silverhanda ve hře Cyberpunk 2077, odnesli střelnou zbraň. Není však v tuto chvíli jasné, zda neodcizili i něco dalšího.

Keanu Reeves se v době vloupání ve svém domě nenacházel. Detektivové v současné době zkoumají videa z okolí domu a z bezpečnostních kamer sousedů.

Čekání je u konce, Keanu Reeves se ukazuje ve hře Cyberpunk 2077

Hry a herní systémy

Oblíbený cíl stalkerů a lupičů

V roce 2014 se do Reevesova sídla vloupala zhruba 40letá žena zrovna ve chvíli, kdy herec spal. Žena se tak rozhodla vyspat se v křesle v knihovně, kde ji následně Reeves načapal. Na otázku, co tam dělá, mu žena odpověděla, že se s ním „chtěla setkat“. Herec na ni následně zavolal policii.

Jen o den později se opakovala podobná situace, když k němu domů vešla neuzamčenými dveřmi jiná žena, která se podle TMZ měla svléknout, použít hercovu sprchu a následně i jeho bazén. Tam ji měla přistihnout uklízečka, která na ni následně rovněž zavolala policii.

Obě zmíněné ženy byly vzaty do vazby a podstoupily psychologické vyšetření.

Reevesův dům byl také v roce 2014 místem opakovaných vloupání. Reeves se jednomu z vetřelců postavil v knihovně, zatímco druhého našli uklízeči o několik dní později, jak se koupe v bazénu.

Tři muži se omylem zamkli v opuštěném vězení. Policisté je osvobodili a rovnou zatkli

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám