Hlavní obsah

Najal si muže s mačetou, aby splnili jeho sexuální fantazii. Bohužel si spletli adresu

Novinky, tcs

Netradiční případ řešil v uplynulých dnech soud v Sydney. Muž, jehož jméno soud nezveřejnil, ale říkejme mu třeba Bryan, si u dvojice mužů objednal splnění svých sexuálních tužeb. Náhoda tomu chtěla, že dorazili na jinou adresu.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Jde o případ z července loňského roku, vše ale začalo ještě o něco dřív, když si Bryan muže najal.

Požadoval po nich, aby vpadli k němu domů, vysvlékli ho do spodního prádla a přivázali k posteli. K tomu ho měli šťouchat koštětem. Aby fantazie byla autentičtější, podrobnosti nebyly předem jasně dohodnuty a detaily zůstaly na obou mužích.

„Nabídl jim za to 5000 australských dolarů, pokud to bude opravdu dobré,“ uvedl soudce.

Čas plynul a Bryan změnil adresu, přestěhoval se zhruba o 50 kilometrů jinam. Novou adresu mužům poslal, ovšem, jak se ukázalo, oni adresy nakonec zaměnili.

Nejsi Bryan?

Jednoho červencového rána se u domu v Goolgowi, kde dřív Bryan bydlel, objevili dva muži. Bylo krátce po čtvrt na sedm a v celém stavení bylo zhasnuto. Oba muži, jeden z nich vyzbrojený mačetou, se vkradli dovnitř.

Obyvatel, který rozhodně nebyl Bryan, se probral, když uslyšel hluk. V kuchyni se svítilo, a tak si myslel, že je to jeden z jeho přátel, který k němu pravidelně ráno chodí na kávu. „Vypadni! Je ještě moc brzo,“ křikl rozmrzele směrem ke kuchyni.

„Bryane?“ ozvalo se těsně vedle jeho postele. Muž rozsvítil lampičku, sundal si masku proti spánkové apnoi a shledal, že vedle postele stojí dva neznámí muži a jeden z nich třímá mačetu.

Orgie ve swingers klubu se po příchodu policie zvrhly

Koktejl

Rozespalý, překvapený a nyní už i hodně rozmrzelý muž jim několikrát zopakoval, že Bryan není a že žádný Bryan v domě nebydlí. „Určitě nejsi Bryan? Protože nám bylo řečeno, že máme přijít na tuhle adresu vyzvednout Bryana,“ ptal se neodbytně jeden z nich.

„Sorry, kámo,“ prohodil nakonec nezvaný host, kvapně si potřásli rukou a oba návštěvníci se rychle pakovali z domu.

O něco později jim zavolal Bryan, co se s nimi stalo, že na ně čekal.

Ve správném domě dostali snídani

Oba muži skočili do auta a vyrazili tentokrát na správnou adresu. Bryan je přivítal, ale když uviděl jejich mačety, řekl jim, ať zbraně nechají v autě. Pozval je dovnitř a udělal jim ke snídani slaninu s vajíčky.

Demoliční četa omylem zbourala dům, který byl právě v rekonstrukci

Koktejl

To už ale po mužích pátrala policie, kterou na ně zavolal vyrušený spáč. Když jedna z hlídek uviděla zaparkovaný vůz a v něm mačety, pro muže u Bryana si šla víceméně najisto.

Jeden z nich byl obviněn z ozbrojeného vniknutí do domu, podle soudu se však podařilo prokázat, že došlo k omylu a cílem obviněného nebylo někoho zastrašovat, a tak byl osvobozen. Vše tak pro oba muže nakonec dopadlo dobře.

Reklama

Výběr článků

Načítám