Hlavní obsah

Kolumbijec s dcerou zplodil osm dětí, půjde na 11,5 roku za mříže

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bogotá

Osm dětí zplodil se svou dcerou muž z Kolumbie. Za incest s nezletilou byl ve čtvrtek odsouzen k jedenácti a půl letům vězení. Oznámila to agentura DPA s odvoláním na místní média.

Článek

Podle obžaloby začal muž nutit dceru k sexu brzy po smrti své manželky. Poprvé otěhotněla v devíti letech.

Dnes 36letá žena udala svého otce teprve loni. K rozhodnutí ji prý přimělo i to, že sexuálně zneužíval také jejich společné děti.

Obdobné případy v Americe i v Evropě

Obdobné případy incestu byly v poslední době zjištěny i v několika dalších zemích. V dubnu 2009 byl v Kalifornii odsouzen na doživotí otec, který se svou dcerou zplodil tři děti. O měsíc později byl jen s odstupem dvou dnů zaznamenán obdobný případ v Chile a v Argentině, kde muži měli se svými dcerami čtyři a sedm dětí.

K odhalení hrůzných příběhů došlo také v Evropě. Na jaře roku 2009 byl v Itálii zveřejněn případ těžkého incestu, kdy v současnosti 35letou ženu znásilňovali 25 let její otec a později i bratr.

V březnu téhož roku se v Polsku dostal před soud případ muže, který věznil a znásilňoval svou dceru. Ta mu podle obžaloby porodila dvě děti. Tento případ místní média přirovnávala k Rakušanovi Josefovi Fritzlovi, který s dcerou, jíž věznil, zplodil ve sklepní skrýši sedm dětí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám