Hlavní obsah

Harry a Meghan některé Američany otravují, rýpl si guvernér DeSantis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do britského prince Harryho a jeho americké manželky Meghan Markleové se pustil floridský guvernér Ron DeSantis. Pro některé Američany může být tento pár „otravný“, připustil na dotaz moderátora Pierse Morgana republikán, u něhož se brzy očekává ohlášení kandidatury na prezidenta Spojených států.

Foto: Ellen Schmidt, ČTK/AP

Republikánský guvernér amerického státu Florida Ron DeSantis

Článek

V rozhovoru naopak DeSantis vyjádřil obdiv loni zesnulé královně Alžbětě II., kterou popsal jako „stoickou“ a „elegantní“.

DeSantis se také pochlubil, že jeho nedávná kniha Odvaha být volný (The Courage To Be Free) srazila z vrcholů žebříčků prodejnosti Harryho otevřené memoáry Náhradník (Spare). „Moje kniha tu jeho překonala. Jeho kniha vyšla dříve, byla číslo jedna, a když jsem se stal jedničkou já, byl jsem ještě výš než princ Harry,“ rozplýval se floridský guvernér.

DeSantis od počátku roku výrazně zhubl, což je často vykládáno jako nepřímý signál, že se chystá dostat do formy na ohlášení kampaně.

Kandidaturu do Bílého domu sice v rozhovoru ještě nepotvrdil, ale prozradil alespoň svůj – nijak originální – recept na úbytek kil.

Od počátku roku rázně omezil přísun cukrů a sacharidů, cvičí a všeobecně dodržuje zdravý režim.

Ukrajina není americký problém, prohlásil možný republikánský kandidát na prezidenta DeSantis

Amerika

Problém pro Trumpa. DeSantis ho v posledním průzkumu ničí

Amerika

Reklama

Výběr článků

Načítám