Hlavní obsah

Dvě učitelky v Missouri si přivydělávaly natáčením porna. Škola je vyhodila

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Střední škola v Saint Clair v americkém státě Missouri propustila během několika týdnů dvě učitelky za to, že si ve volném čase přivydělávaly natáčením porna. Záběry nahrávaly na speciální server, kde je návštěvníci mohou za poplatek zhlédnout.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

První z obou aktérek, 28letá Brianna Coppageová, přišla o práci už v září. Společně s manželem začala v létě umisťovat pod pseudonymem na server nahrávky s erotickým obsahem, aby vylepšila svůj učitelský plat.

Věc se brzy prozradila, načež školský úřad jednal rychle a nekompromisně.

Stejný osud nyní podle televize NBC potkal kolegyni Coppageové, 31letou Megan Gaitherovou, která v Saint Clair už čtyři roky vyučovala angličtinu a koučovala tým roztleskávaček. To bylo ale časově náročné, takže začala uvažovat o vedlejším příjmu.

„Vyučování od 7:30 do 15:30, pak do 18:00 roztleskávačky, a to nepočítám účast na zápasech,“ uvedla Megan s tím, že doma musela ještě známkovat sešity více než stovky žáků. „Neviděla jsem žádnou jinou možnost, jak to logisticky všechno zvládnout,“ dodala.

Teď všeho lituje. „Vím, že to nevypadá dobře. Okamžitě bych se zřekla každého (přivydělaného) centu a vrátila čas zpátky, protože svou práci miluji,“ řekla.

Dodala však, že škola nemá právo jí diktovat, co smí a nesmí dělat, když přijde z práce domů. Jako učitelka si vydělala 47 tisíc dolarů (1,1 mil. Kč) za rok, musí ale splácet studentskou půjčku 125 tisíc dolarů (2,9 mil. Kč).

Přivýdělek od erotického serveru měla Megan tři měsíce, než někdo její nahé foto začal sdílet na síti X a studenti jí napsali, že znají její tajemství. Ani její případ neušel pozornosti školského úřadu, který učitelku rovněž propustil.

Útěchou jí může být 65 tisíc dolarů (1,5 mil. Kč), které si na erotickém serveru vydělala od chvíle, co přišla o práci. Její bývalá kolegyně Brianna je prý na tom ještě líp - po vyhazovu jí na účtu přistálo skoro milion dolarů (23 mil. Kč).

Studenti navíc zorganizovali ve prospěch Brianny internetovou petici. „Pomozte Brianně Coppageové, aby mohla opět pracovat jako učitelka. Je to skvělý člověk a snaží se, aby její žáci byli úspěšní,“ zní motto podpisové akce.

Politička z Virginie řeší lechtivý skandál. Vyšlo najevo, že za peníze streamovala sex s manželem

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám