Hlavní obsah

Drama v Las Vegas. Muž se zabarikádoval v hotelovém pokoji a držel ženu jako rukojmí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve známém hotelu Caesars Palace v Las Vegas si neidentifikovaný muž vzal jako rukojmí ženu a zabarikádoval se s ní v pokoji. Přes rozbité okno z něj vyletělo ven několik kusů nábytku, píše agentura AP s odvoláním na policii. Po desítkách minut příprav zásahová jednotka vtrhla do pokoje a ženu zachránila.

Foto: John Locher, ČTK/AP

Muž se zabarikádoval v hotelovém pokoji a držel ženu jako rukojmí

Článek

Drama ukončil zásah policie, únosce byl zatčen. „Žena, která se v místnosti nacházela, je v bezpečí s policisty,“ uvedla lasvegaská policie.

Vše začalo po deváté hodině ráno místního času, kdy bylo nahlášeno policii podezření na domácí násilí.

Policie prostor před pokojem podle policejního mluvčího Stevea Connella zajistila. Podle místní televizní stanice KTNV muž tvrdil, že je ozbrojený. Z pokoje mezitím přes rozbité okno letěla ven židle a několik dalších kusů nábytku, které dopadly do okolí bazénu.

Na sociálních sítích koluje video, na kterém personál hotelu utíká poté, co z horního patra budovy vyletěla televize. Další záběry zachycují vyhození kusu nábytku. Podle mluvčího lasvegaské policie nebyl nikdo v prostoru bazénu zraněn.

Z okna s přestávkami zhruba hodinu padaly střepy a nábytek, uvedl zpravodaj agentury AP John Marshall, který je v místě s rodinou na dovolené.

„Zdá se, že z pokoje vyhodil veškerý nábytek,“ poznamenal novinář s tím, že židle a další předměty dopadly na římsu za oknem jeho pokoje a některé spadly do prostoru u bazénu, který byl evakuován.

Únosce v Německu držel 11 rukojmí v lékárně téměř pět hodin a žádal výkupné 166 milionů

Zahraniční

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám