Hlavní obsah

Clinton je můj otec, tvrdí třicetiletý syn bývalé prostitutky

Washington

Měsíc před americkou prezidentskou volbou se objevil v médiích třicetiletý syn černošské prostitutky s tvrzením, že je biologickým synem Billa Clintona. O jeho otcovství prý nemůže být pochyb, protože bývalá prostitutka Bobbie Ann Williamsová v době početí syna Danneyho jiného bělošského klienta neměla a Danney je míšenec.

Foto: Lucas Jackson , Reuters

Bill Clinton

Článek

S tvrzením, že je synem Billa Clintona Danne Williams, nepřišel poprvé. Pozornost na sebe navíc upoutala už jeho matka Bobbie Ann už před prezidentskou volbou v roce 1992. Nyní, opět před soubojem o Bílý dům, ale kauzu znovu vytáhla bulvární média.

Někdejší prostitutka Bobbie Ann Williamsová se v rozhovoru The Globe rozhovořila o tom, že se s Clintonem seznámila v roce 1984, kdy jí bylo čtyřiadvacet let. Clinton, který byl v té době guvernérem Arkansasu, prý běžel kolem ní ve městě Little Rock, oslovil ji a představil se jí.

Jsem syn 42. prezidenta USA, tvrdí Williams

200 dolarů za sex ve křoví

O několik dní později, údajně znovu běžel kolem domu, kde se Williamsová zdržovala, tentokrát jí ale zaplatil  200 dolarů (v dnešním kurzu 4800 korun) za sex ve křoví. Situace se opakovala a Williamsová podle svých slov po nějaké době zjistila, že je těhotná. Když, jak tvrdí, přišla za Clintonem, vysmál se jí.

„Sáhl mi na břicho a říkal: ´Holka, to dítě nemůže být moje´, ale já věděla, že je,“ cituje server The Daily Mail z článku, který publikoval The Globe. Úplnou jistotu Bobbie Ann Williamsová podle svých slov nabyla 7. prosince 1985, kdy svého syna poprvé spatřila. Zjistila totiž, že porodila míšence, a dušuje se, že s jiným bělochem než s budoucím prezidentem Spojených států nespala.

Související téma:

Danney Williams teď, jako už před tím několikrát jeho matka, vycítil příležitost a snaží se vybojovat pozornost a (finanční) péči, kterou si podle svých slov zaslouží. Má to ale háček. Časopis Star nechal už v roce 1999 udělat testy DNA a ty Clintonovo otcovství vylučují. Williams nicméně trvá na svém.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám