Hlavní obsah

Boeingu během letu odpadl kryt motoru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cestující na palubě letadla společnosti United Airlines na trase ze San Franciska do Honolulu si prožili chvíle hrůzy a děsu. Během úterního letu totiž stroji Boeing 777-222 odpadl kryt motoru, uvedl list The Daily Mail. Letadlo muselo nouzově přistát.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Letadlu se za letu utrhl kryt motoruVideo: AP

 
Článek

Zhruba 36 minut před plánovaným přistáním na Havaji cestující uslyšeli ránu. Pilot vzápětí zahájil nouzové přistání. To, co se dělo, natočili sami cestující z okna.

Foto: Social Media, Reuters

Během letu odpadl kryt motoru.

„To nevypadá dobře,“ napsal k videu na Twitter inženýr společnosti Google Erik Haddad. K fotografii do dalšího tweetu dopsal s nadsázkou: „V příručce nic takového nevidím." Haddad seděl u okna přímo vedle motoru.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Cestující natočil, co se dělo v letadleVideo: Reuters

Foto: Social Media, Reuters

Letadlu odpadl kryt motoru

„Naši piloti dodrželi veškeré nezbytné úkony protokolu k tomu, aby bezpečně přistáli,“ uvedla letecká společnost United Airlines. Potvrdila, že spolupracuje s Národní radou bezpečnosti letecké dopravy a s Federální leteckou správou na vyšetřování celé události.

United Airlines potvrdila, že kus, který odpadl, byl kryt motoru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám