Hlavní obsah

Bezohledný řidič v Pittsburghu vrazil na přechodu do vozíčkářky a ujel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O tom, že se podruhé narodila, může hovořit žena na invalidním vozíku, do níž na křižovatce v Pittsburghu v americkém státě Pensylvánie v pondělí prudce narazilo auto. Postižená vyvázla bez zranění, bezohledný řidič z místa kolize ujel.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Hrozivě vypadající incident, který se odehrál na přechodu pro chodce, zachytila bezpečnostní kamera. Záběr ale není natolik kvalitní, aby bylo možné zjistit registrační značku vozidla.

„Vrazil do mě, odstrčil do křižovatky a já jsem se začala hroutit,“ uvedla šokovaná Kelda Gormanová podle serveru CBS News. Náraz poškodil vozík do té míry, že jej nelze používat „Slyšela jsem, jak to prasklo, a rameno mého vozíku je natlačené až k sedačce, kde by nemělo být,“ dodala Gormanová.

Policie mezitím spustila pátrání po řidiči, který po nárazu do elektrického vozíku postižené na chvíli zastavil. Aniž by ale vystoupil a poskytl ženě pomoc, po několika vteřinách odjel.

Podle vyšetřovatelů vjelo auto do křižovatky na červenou. „Vozíčkářka měla přednost,“ potvrdila mluvčí policie Cara Cruzová.

Poškozená žena vzkázala řidiči přes média, aby se k incidentu postavil čelem. „Přiznej se. Udělá to z tebe lepšího člověka. Nenechám se ještě více zmrzačit. Tento boj nevyhraješ,“ uvedla.

Seniorku na přechodu v Praze srazilo a těžce zranilo nákladní auto

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám