Hlavní obsah

Američanka přejela svou roční dceru, když chtěla u domu přeparkovat auto

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Žena v americkém státě Arizona přejela svoji třináctiměsíční dceru, když se snažila přeparkovat auto u svého domu. Holčička byla převezena do místní nemocnice, kde ji později prohlásili za mrtvou. S odkazem na místní policejní sbor o tom informuje americká televize NBC News.

Foto: Envato

Ilustrační foto

Článek

Matka policii sdělila, že se snažila auto přeparkovat ze stísněného prostoru na štěrkové ploše poblíž domu, aby se jí příště lépe vyjíždělo. Dceru přitom měla umístit do autosedačky „v bezpečné vzdálenosti“ od auta.

„Při změně polohy vozidla (žena) zachytila přední pneumatikou autosedačku a způsobila její pád dozadu, kvůli čemuž kojenec utrpěl zranění neslučitelná se životem,“ uvedl úřad šerifa okresu Yavapai.

Dítě, jehož totožnost orgány činné v trestním řízení nezveřejnily, se snažili zachránit zdravotníci, kteří na místo dorazili. „Ale navzdory hrdinskému úsilí bylo dítě v lékařském centru Verde Valley prohlášeno za mrtvé,“ sdělila policie.

Jak uvedla televize NBC News, vyšetřování pokračuje a v současnosti není známo, zda bude žena v souvislosti se smrtí své dcery obviněna.

Američan ukradl vysokozdvižný vozík, na parkovišti s ním zabil ženu

Amerika

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám