Hlavní obsah

Američan zastřelil ženu a čtyři děti, pátrají po něm

Novinky, rei, aš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

CLEVELAND
Aktualizováno

Clevelandští policisté pátrají po 33letém Davonu Crawfordovi, který podle nich ve čtvrtek večer místního času v rodinném domě v západní části města zastřelil svou partnerku, a čtyři děti. Páté dítě leží s vážnými zraněními v nemocnici.

Článek

Během pátku byly zprávy upřesněny, původně se uvádělo, že podezřelý zabil tři děti, svou ženu a její sestru. Nyní je jasné, že zabil čtyři děti, z nichž nejméně jedno, možná i dvě byly jeho vlastní. Policie neinformovala o jménech obětí ani o jejich věku.

Podle neověřených zpráv zabil dvě asi dvouletá dvojčata, které zřejmě patřila sestře jeho ženy. Čtrnáctileté dívce se podařilo z domu vyběhnout a zavolat pomoc, ale později podlehla zraněním způsobeným střelbou. Poslední obětí zřejmě bylo nově narozené Crawfordovo dítě, které měl se svou novou ženu. Tu si vzal před čtyřmi dny. 

Tragédii předcházela hádka

Crawford měl už v minulosti problémy se zákonem. Mělo se jednat o násilí vůči dětem za použití střelné zbraně. Není jasné, zda poloautomatickou zbraň, kterou při masakru použil, držel legálně.

Před tragédií se doma údajně novomanželé pohádali. Mohlo to souviset s tím, že Crawford měl nastoupit do vězení, kde si měl odpykat trest za drogy. 

Policie oblast okolo domu Crawfordových uzavřela. Do akce nasadila i vrtulník, ale muž jí zatím uniká.

Agentura AP na místě hovořila s otcem zabité Crawfordovy manželky. Dcera mu prý asi čtvrt hodiny předtím, než se podle policie strhla střelba, poslala zprávu na mobil se vzkazem: "Zavolej mi, prožij život a miluj ho“.

"Zkoušel jsem jí pak asi dvanáctkrát volat, ale už mi to nabrala,“ řekl otec zavražděné Lamar Arnold.

Reklama

Výběr článků

Načítám