Hlavní obsah

Kuťka chce být prezidentem. Slovensku slibuje, že zruší covid a koupí si pračku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slovenským prezidentem by se chtěl stát také čtyřiačtyřicetiletý influencer Peter Kuťka, známý pod přezdívkou Kobra. V případě zvolení chce zrušit covid, zlevnit priváty a slibuje, že zahraniční návštěvy nebude vítat chlebem a solí, ale slivovicí. A koupí si pračku. Zatím není jasné, nakolik myslí svou kandidaturu vážně.

Foto: prezidentkutka.sk

Peter Kuťka slibuje, že když se stane prezidentem, naučí se vázat si kravatu.

Článek

V každém případě už začal se sběrem podpisů pod petici, která by podpořila jeho kandidaturu. Aktuálně má 6400 podpisů. Ke kandidatuře musí odevzdat minimálně 15 tisíc podpisů.

Kuťka je na sociálních sítích známý slovním obratem „čistá fantázia“. Říká o sobě, že má školu života a ukončené střední odborné učiliště s maturitou. Momentálně je zaregistrovaný na úřadě práce. „Pracoval jsem rukama 20 let, piju alkohol pravidelně už 10 let, oblíbený alkohol Jägermaister nebo whiskey, měl jsem pohlavní styk s 36 ženami, fandím Manchester United už 30 let, nikdy jsem neměl auto a chodím celý život pěšky, nemám doma pračku, peru si ručně,“ uvádí Kuťka o své osobě. Prozradil také, že v roce 2023 navštívil osm privátů a jeho nejoblíbenější zpěvačkou je Britney Spears.

Influencer slibuje, že jako prezident bude hájit zájmy Slovenska, nikoliv Ruska ani Ameriky. „Nebudu podvádět svou první dámu, nebudu tolik pít, naučím se vázat kravatu, koupím si konečně pračku, budu se potkávat s fanoušky, i když budu prezident, a na setkání budu chodit pěšky,“ slibuje také.

„Nikdy jsem nikomu neublížil, ani korunu neukradl, včas platím alimenty a občas se zpozdím se splátkou, protože mám půjčku, co jsem si vzal. Koupil jsem si dres United a jel na dovolenou. Doteď to splácím,“ dodává.

Přiznává rovněž, že měl rád lehké ženy, ale teď našel pravou lásku. Před časem se zúčastnil akce s názvem Clash of the Stars, zaměřené na zápasy influencerů, a v ringu zvítězil nad Lukášem „Huhu“ Procházkou.

Druhé kolo prezidentských voleb na Slovensku se blíží. Kdo nahradí Zuzanu Čaputovou

Volby

Reklama

Související témata:
Peter Kuťka

Výběr článků

Načítám