Hlavní obsah

Studentská organizace pořádá na ČVUT pracovní veletrh. Představí se téměř 200 firem

Novinky,

Mezinárodní studentská organizace IAESTE uspořádá 27. a 28. března, poprvé ve dvou dnech, Veletrh pracovních příležitostí iKariéra na ČVUT v Praze. Každoročně se akce rozšiřuje počtem vystavovatelů, letos se představí více než 190 firem. Součástí doprovodného programu budou konzultace profesních životopisů a přednášky firemních zástupců i externích prezentujících.

Foto: ČVUT

Z minulého konání studentského pracovního veletrhu

Článek

Společnosti se budou prezentovat studentům ČVUT v dejvickém kampusu v budovách těchto fakult: elektrotechnické, strojní, informačních technologií, architektury a stavební, rovněž v Národní technické knihovně.

Soutěž pro účastníky

Pražský veletrh iKariéra každoročně navštíví přes pět tisíc studentů, kteří tak dostávají příležitost poznat zblízka své potenciální zaměstnavatele.

Snahu zaujmout talentované studenty dokazují i aktivity na stáncích jednotlivých firem. Chybět nebudou odpočinkové zóny, modely aut, stavební buňka a další lákadla. Firmy navíc často pořádají soutěže, kterými prověří znalosti studentů daného oboru.

Dobrovolnictví studentů

Veletrh pracovních příležitostí iKariéra na ČVUT je součástí série pracovních veletrhů po celé ČR. Pořadatelem je studentská organizace IAESTE Czech Republic, která zde působí díky dobrovolné práci studentů.

Mezinárodní organizace IAESTE vznikla před 70 lety, v současnosti působí ve více než 80 zemích celého světa. Její hlavní náplní je zprostředkování zahraničních pracovních stáží především v technických oborech. Od založení zrealizovala přes 350 tisíc stáží.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám