Hlavní obsah

ČVUT představuje podnikání jako dobrodružství

Novinky,

Na Masarykově ústavu vyšších studií, který je součástí ČVUT v Praze, probíhá v pátek 26. ledna od 9:00 do 16:00 den otevřených dveří. Akce s názvem Podnikání jako dobrodružství je určena hlavně zájemcům o bakalářské studium Řízení a ekonomika průmyslových podniků a o magisterské navazující studium Projektové řízení inovací.

Foto: ČVUT

Masarykův ústav vyšších studií ČVUT

Článek

Den otevřených dveří, konaný na adrese Kolejní 2637/2a, Praha 6, může být ale zajímavý nejen pro zájemce o podnikání. Připojit se mohou i ti, kteří by chtěli studovat pedagogické obory Učitelství odborných předmětů a Učitelství praktického vyučování a odborného výcviku.

Úspěch, představivost, originalita a vtip

Během dne budou pro návštěvníky připraveny přednášky, mimo jiné o uplatnění absolventů na trhu práce. Vystoupí například ředitelka Masarykova ústavu Lenka Švecová či Nikolaj Savický, bývalý televizní manažer starající se o marketing zmíněného ústavu. Jde o šesté největší pracoviště ČVUT, jehož studijní programy jsou zaměřeny zejména na ekonomiku, management a řízení inovací.

„Pokud má mít podnikání úspěch, vyžaduje představivost, originalitu a vtip. Nikdy se však neobejde bez důkladných znalostí ekonomiky a prvotřídní orientace ve světě moderních technologií,” zmiňuje pracoviště na svém webu.

Součástí akce bude i komentovaná prohlídka dejvického kampusu. Podrobný program a další informace jsou k dispozici zde.

ČVUT (České vysoké učení technické) patří k největším a nejstarším technickým vysokým školám v Evropě. V současné době má osm fakult a studuje na něm přes 21 tisíc studentů. Pro akademický rok 2017/18 nabízí studentům 128 studijních programů a v rámci nich 453 studijních oborů.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám