Hlavní obsah

Škoda Auto je jedním z nejatraktivnějších zaměstnavatelů v České republice

Právo, kil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mladoboleslavská automobilka se podle renomované evropské studie Trendence Graduate Barometer v roce 2012 umístila na třetím místě v pořadí nejatraktivnějších zaměstnavatelů v České republice. Automobilka zároveň získala titul Skokana roku pro zaměstnavatele, jehož oblíbenost meziročně nejvíce vzrostla.

Foto: Profimedia.cz

Umístění společnosti Škoda mezi třemi nejatraktivnějšími zaměstnavateli v České republice firmu těší.

Článek

Ankety se zúčastnilo zhruba 10 200 studentů posledních ročníků a absolventů z oblasti ekonomie, strojírenství a IT z 22 vysokých škol v zemi. Za nejlepšího zaměstnavatele označilo českou automobilku 12,4 procenta mladých strojařů a IT-specialistů a 12 procent studentů ekonomie.

To představuje třetí místo jak v celkovém hodnocení, tak v hodnocení rozděleném dle studijních oborů. Společnost Škoda si tedy proti minulému roku výrazně polepšila a díky tomu také získala titul Skokan roku.

„Umístění společnosti Škoda mezi třemi nejatraktivnějšími zaměstnavateli v České republice nás velice těší. Pro naše růstové plány potřebujeme špičkový tým. O to důležitější je pozitivní mínění potenciálních uchazečů o společnosti Škoda,“ prohlásil člen představenstva společnosti za oblast personalistiky Bohdan Wojnar.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám