Hlavní obsah

Kariérové poradenství může inspirovat

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Centrum Euroguidance, Dům zahraniční spolupráce vyhlašuje 9. ročník soutěže Národní cena kariérového poradenství. Cílem je sdílet zkušenosti z české i evropské praxe kariérového poradenství a ocenit nejlepší příspěvky. Mnozí se tak mohou profesně inspirovat.

Foto: Dům zahraniční spolupráce

Z loňského ročníku soutěže

Článek

Do boje o cenu za kariérové poradenství se mohou zapojit jak organizace, tak jednotlivci, kteří se věnují poradenství. Letos se klade důraz na inspiraci skrze sdílené zkušenosti a rozvoj daného poradenství.

Euroguidance je evropská síť vytvořená Evropskou komisí za účelem sladění různorodých přístupů k poradenství v Evropě. Cílem českého Centra Euroguidance je zprostředkovat odborné i laické veřejnosti zkušenosti z evropských zemí v oblasti celoživotního kariérového poradenství, rovněž šířit v zahraničí české příklady dobré praxe v této oblasti.

Zaměstnanost mládeže

Přihlásit je možné aktivity, projekty a služby kariérového poradenství v oblasti vzdělávání a zaměstnanosti pro mládež i pro dospělé. Přihlašovat se lze do 21. června, v průběhu července a srpna budou odborníci hodnotit přihlášené iniciativy.

Vyhlášení výsledků a prezentace projektů proběhne 21. září. Vítězové se mohou těšit na listopadový studijní pobyt v institucích kariérního poradenství ve Švédsku.

Reklama

Související články

Hledá se nejlepší zaměstnavatel roku

Zaměstnavatelé se stále mohou registrovat do 15. ročníku soutěže Sodexo Zaměstnavatel roku. Uzávěrka přihlášek je 13. dubna. Soutěž organizuje Klub...

Výběr článků

Načítám