Hlavní obsah

Zlatou vařečku předávali v Kadani již poosmé

Novinky, Václav Vlasák

Již poosmé předávali v královské Kadani cenu pro nejlepší restauraci v historickém centru města. Zlatou vařečku za rok 2011 získala restaurace Terciér.

Foto: Václav Vlasák

Zlatou vařečku si z rukou starosty Kadaně Jiřího Kulhánka převzal Milan Hajský.

Článek

V úterý 24. ledna přišel prestižní cenu předat starosta města Jiří Kulhánek. Majitel restaurace Milan Hajský ji přebíral během existence soutěže již podruhé. Stejné ocenění získala restaurace hned ve druhém ročníku. Recept na úspěch má Hajský jednoduchý: „Rychlost, kvalitu a dobrou cenu.“

Jak starosta připomněl, prostřednictvím soutěže chce město přispět ke zlepšení služeb v historickém centru města, aby návštěvníci přijíždějící do města byli spokojeni a do Kadaně se vraceli.

„Soutěž probíhala od dubna do prosince loňského roku a bylo do ní nominováno sedm restaurací,“ řekla k jejímu průběhu Eva Zörklerová z odboru kultury. Restaurace během této doby hodnotila pětičlenná komise, jejíž členové zůstali utajení, aby je nebylo možno nějak ovlivňovat.

„Především se hodnotila kvalitu pokrmů a nápojů, ale i ochotu personálu a další věci,“ prozradila Zörklerová.

Související témata:

Výběr článků

Načítám