Hlavní obsah

Žďárští stolní hokejisté se rozloučili s prvoligovou sezónou

Novinky, Tomáš Vítámvás

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V 1. lize družstev měli žďárští stolní hokejisté před sebou v sobotu 14. září poslední letošní kolo. To odehráli poprvé v BHL aréně, kde se utkali s týmy Stochova a SHL Brno.

Foto: Monika Šindelářová

1. liga družstev ve Žďáře nad Sázavou

Článek

V úvodním utkání se týmu BHL ZEKATEL Žďár nad Sázavou příliš nedařilo. Soupeř byl víc odhodlaný získat body a od začátku si tak šel za tímto cílem. Tým Stochova stále zvyšoval svůj náskok až do konečného skóre 11:5 pro Stochov.

V druhém zápase utkal tým Stochova s SHL Brno. V tomto zápase udávali jasné tempo zápasu právě hráči z Brna, kteří soupeři nedali mnoho šancí a zvítězili 14:4.

V závěrečném zápase se Žďár utkal s brněnským SHL. Zápas začal o krůček lépe domácí Žďár. ZEKATEL dokázal soupeře přehrávat celé čtyři směny a držet mírný náskok. Bohužel řeč kapitána Brna před pátou směnou zabrala a domácí Žďár tak nadějné vedení 8:7 ztratil, když prohrál hned všech pět dílčích utkání. Brno tak ze Žďáru odvezlo také další dva body za výhru 12:8.

V neděli 15. září se druholigoví hráči týmu BHL A. Počtová - papírnictví Žďár nad Sázavou vydali soutěžit do Boskovic. Sestavu žďárského týmu již tradičně tvořili hráči žákovských kategorií. Nejprve Žďár na úvod podlehl 2:6 domácímu týmu Boskovic, poté hráči Žďáru nedokázali držet krok s Fluke Kohoutovice, kterým podlehli 0:7. V utkání s týmem Pařez Brno podlehl Žďár v poměru 2:5.

Průběžně jsou pozvánky a informace o soutěžích zveřejňovány internetových stránkách http://vysocina.billiardhockey.cz a http://www.uhshbrno.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám