Hlavní obsah

Začalo česko-slovenské punkové tažení po tuzemských kulturácích

Novinky, Petr Štrympl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pondělí 15. listopadu v Hradci Králové začalo společné turné kapel Tři sestry a Horkýže slíže. A víc než úspěšně - oba koncerty byly vyprodané.

Foto: Tři sestry

logo tour

Článek

Hostitelská kapela Tři sestry vyzývá všechny fanoušky: „Apelujeme na návštěvníky koncertů následujících, aby chodili včas, neboť při té spoustě lidí se může stát, že se mohou tvořit u vstupu fronty. Kdo přijde naopak včas, dá si v klídku pivko či kořalku a zodpovědně se připraví na česko-slovenskou smršť. V den koncertu vás též budeme informovat, zdali ještě vůbec lístky k dispozici nějaké jsou či nikoliv, ale většinou jich pár kousků do prodeje ještě dáme.“

To je zároveň i návod pro všechny, co se nedostali například na zahajovací koncert v Hradci Králové - zakupte si lístky na Kutnou Horu. Tam ještě k dispozici jsou.

Tour pokračuje 19. 11. v Kutné Hoře (OK club Lorec) a následuje 20. 11. Tachov (zimní stadion), 25. 11. Liberec (KD), 26. 11. Písek (KD), 27. 11. Havlíčkův Brod (KD Ostrov), 3. 12. České Budějovice (sportovní hala Stromovka), 4. 12. Třebíč (sportovní hala), 9. 12. Ostrava (Bonver aréna), 10. 12. Zlín (hala Euronics) a 11. 12. Prostějov (Společenský dům).

Aktuální informace na: http://www.trisestry.cz/

Reklama

Výběr článků

Načítám