Hlavní obsah

Za Beatles nemusíte do Liverpoolu, přijďte na Backwards do ostravského Akordu

Novinky, Lucie Bergerová

Absolutní světová Beatles revivalová špička – slovenská kapela The Backwards - připravila nový exkluzivní program. Severomoravským fanouškům ho představí 14. dubna od 19 hodin v ostravském DK Akord na náměstí SNP.

Foto: Archív The Backwards

The Backwards

Článek

Barevné dobové kostýmy, dobový zvuk, průřez celou tvorbou Beatles - počínaje nesmělými koncertními začátky, až po období studiových úspěchů posledních let, nastudování, choreografie, mimika, dokonalá harmonie a souhra, to vše jsou komponenty, které dohromady tvoří jeden famózní celek, a to do posledních detailů vyšperkovanou hudebně vizuální show.

Na co se mohou těšit fanoušci Beatles v Ostravě? „V Ostravě zahrajeme náš exkluzivní program – hudebně vizuální show, která mapuje celé období tvorby Beatles a je bohatá i na kostýmové převleky. Je průřezem od nejvíce hraného raného období Beatlemánie, přes období experimentování kolem Stg. Peppera až ke studiovému období, náročným skladbám z období Abbey Road a Let It Be, které Beatles na koncertech vůbec nehráli. O to větší ohlas sklízí na koncertech u diváků. Doufáme, že v Ostravě to nebude jinak,” uvedl František Suchanský (George Harrison).

Slovenští „Brouci“ mají na svém kontě mnoho tuzemských i mezinárodních úspěchů, jsou dvojnásobnými vítězi Světového Beatlefestu v New Yorku a zahráli si ve třech muzikálech o Beatles. The Backwards se pyšní v aukcích nakoupenými originálními nástroji. Nástroji, které v minulosti třímali v rukou samotný John, Ringo, Paul a George.

Reklama

Výběr článků

Načítám