Hlavní obsah

Vysočina má v Miss Junior sestřičku

Novinky, Kateřina Hamr

Šestnáctiletá Jana Skořepová je studentkou Střední zdravotnické školy v Jihlavě. Má ráda gymnastiku a modeling a do Miss Junior se přihlásila, protože je podle ní víc, než jen soutěží krásy.

Foto: archiv Miss Junior

Jana Skořepová z Jihlavy je finalistkou Miss Junior za kraj Vysočina.

Článek

„Myslím si, že tato soutěž se liší od jiných soutěží krásy, a proto je to velice dobrá zkušenost. Můj sen je vystudovat zdravotnickou školu a dále studovat na vyšší odborné škole obor porodní asistentka. Poté založit rodinu a mít děti.“

Také Jana má za sebou testy IQ, psychologické testy foto testy a pohovor v cizím jazyce. Další zkoumání osobnosti čeká všechny finalistky během soustředění Škola Miss Junior 2011, které proběhne na přelomu září a října.

Jedním z úkolů, před které byly dosud dívky postaveny, byla vlastní charakteristika v deseti větách. A tady je ta Janina:

„Mám ráda sport. Jsem pohodový člověk, který netrpí stresem. Jsem citově založený člověk. Jsem společenská. Jsem usměvavá. Nedržím diety, spíše sportuji. Jsem člověk, který ocení každou maličkost, a také se z maličkostí dokážu radovat. Jsem skromná, nemám vysoké nároky. Když vidím, že je někomu špatně, ráda pomůžu.“

Křehká hnědovláska si jako volnou disciplínu vybrala gymnastiku. „Od malička mě rodiče vedou ke sportu a jsem ráda, že tomu tak je. Svoji rodinu mám opravdu moc ráda, protože mě ve všem podporuje.“

Jana nyní stejně jako ostatní dívky pravidelně zapisuje svůj jídelníček, který bude spolu s ostatními posouzen dietology. Každá dívka pak dostane odborné a konkrétní rady, co lze ve stravovacím režimu vylepšit nebo kde případně můžou dívky dělat chyby. Soustředění Škola Miss Junior, kde se bude tato záležitost řešit, je pomalu a jistě za dveřmi, a tak se nyní celý realizační tým soustředí především na jeho program.

„Už teď ale můžeme prozradit, že jeho součástí bude i den s úžasnými modely Miroslava Bárty, který se právem řadí mezi českou návrhářskou špičku. Jeho modely jsou velmi extravagantní, ačkoli nepotlačují ženskost a eleganci zároveň. Dámské večerní róby pošité kamínky, exkluzívní materiály a originální konstrukční střihy – prostě pastva pro oči. Dívky v modelech Miroslava Bárty natočí klip, který bude poprvé v premiéře uveden na slavnostním finálovém večeru. A opravdu se bude na co dívat,“ slibuje Jana Veselá z týmu Miss Junior.

Reklama

Výběr článků

Načítám