Hlavní obsah

Vydejte se po stopách zbojníka Ondráše

Novinky, Lucie Talavašková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lysá hora je nejvyšším vrcholem Moravskoslezských Beskyd, ale chybí vám nápad, jak na ni dostat vaše ratolesti? Nejlepším způsobem bude prostě zábava.

Foto: www.visitfm.cz

Vydejte se na Lysou horu v doprovodu Lašského krále

Článek

Vydejte se na královnu Beskyd spolu s Lašským králem a jeho doprovodem. Výstup díky zastávkám a zábavě bude jednodušší a příjemnější. S Lašským králem poznáte zdejší okolí a zasvětí vás do spousty pověstí o místním zbojníkovi Ondrášovi, který v jeskyních na Lysé hoře ukryl své poklady. A protože jedna z pověstí vypráví, že v okolí jednoho z rozcestí se dodnes dějí nepředvídatelné skutky…

Ale o tom se přijďte přesvědčit v úterý 18. července a zažijte příběh zbojníků a loupežníků. Start je v 8.30 u lanového centra Opičárna v Ostravici.

Rezervujte si své místo na pobočkách Beskydského informačního centra ve Frýdku, Místku a Frýdlantu nad Ostravicí, na tel. čísle 558 676 909 nebo e-mailem info@beskydy-info.cz

Produkt Po stopách zbojníka Ondráše, jehož realizátorem je Beskydské informační centrum Frýdek-Místek, získal v květnu 2017 Cenu cestovního ruchu v kategorii Nejlepší turistický produkt v Beskydech za rok 2016, kterou každoročně vyhlašuje Destinační management turistické oblasti Beskydy-Valašsko.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám