Hlavní obsah

Vychutnejte si první jarní dny ve zdraví a plni energie

Novinky, Kamila Biddle

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zima nás tento rok rychle opustila a zamračenou oblohu vystřídaly prosluněné a čím dál teplejší dny. Jak ale své tělo plně probudit, doplnit vitamíny a načerpat po zakaboněné zimě a vánočním debužírování novou energii? Jste maminka a nevíte si rady, jak do svých ratolestí dostat více vitamínů?

Foto: Fresh bedýnky

Ochutnat bude možné i neobvyklé druhy exotického ovoce.

Článek

Řešení je nasnadě – čerstvé ovoce a zelenina jsou nejlepšími pomocníky. V přízemí pražského OD Kotva se lze 20. března od 17 do 20 hodin přesvědčit, jaké gurmánské zázraky plné zdraví se z ovoce a zeleniny dají v mžiku vyčarovat. Vše pod taktovkou raw food guru Filipa Říhy z populárních Fresh bedýnek.

Na návštěvníky čeká nejen seznámení se s tím, jak připravit lahodné a zdravé raw pokrmy, ale také budou moci lahůdky v bio kvalitě přímo ochutnat.

„Naše tělo miluje ze všech jídel nejvíce ovoce a zeleninu. Ukážeme vám, jak na ně – snadno, lehce a hlavně velmi chutně. Těšte se na smoothies, saláty, mladé kokosy a sladký raw dort,“ uvedl Filip Říha.

Raw Food Show začne v 17 hodin představením vitamíny nabitých a chutných smoothies. O hodinu později se pozornost strhne ke všemu kolem salátů. Filip prozradí triky, co všechno dát do salátu, aby byl neodolatelný. Navíc návštěvníky čeká překvapení v podobě cuketových špaget, které jsou hotové během pár minut a není třeba je již nijak tepelně upravovat. V 19 hodin pak na řadu přijdou dezerty ve své nejzdravější podobě. Všechny pokrmy bude možné přímo na místě ochutnat a diskutovat s Filipem a jeho týmem o přípravě.

Kromě na místě vyrobených raw food delikates bude návštěvníky čekat také ochutnávka exotického ovoce jako je medové mango, červený baby banán, papája, raw čokoláda, voda z mladého kokosu a další dobroty.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám