Hlavní obsah

Velká letní fotosoutěž: To nejhezčí na střední Moravě

Novinky, Radim Kašpar

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prázdniny jsou v plném proudu, rodiny s dětmi vyrážejí na výlety a snad každý z nás si najde chvíli k odpočinku. Střední Morava nabízí spoustu krás a možností, jak načerpat energii, poznat nová místa, nebo se jen tak pokochat některou z pamětihodností. Vyfoťte zajímavá místa regionu a vyhrajte.

Foto: Střední Morava - sdružení cestovního ruchu

Hrad Bouzov

Článek

Střední Morava - sdružení cestovního ruchu připravilo velkou letní fotosoutěž. Soutěž poběží přes celé prázdniny a může se zúčastnit úplně každý, kdo má foťák.

Zveřejněte na facebookových stránkách střední Moravy fotku místa, které Vám v našem regionu připadne nejkrásnější, a přidejte také krátký popisek, čím Vás místo okouzlilo. První tři fotky s největším počtem souhlasných hlasů čtenářů vyhrávají některou ze zajímavých propagačních cen: různobarevná trička s motivy atraktivit a památek na střední Moravě - dámské i panské, flashdisky, dárkové předměty - dekorační svíčky, kapesní zrcátka, keramické hrníčky se lžičkou, turistický dalekohled a další drobnosti. 

Soutěž trvá od 1.7. 012 do 31.8. 2012. 

Informace o zajímavostech z regionu naleznete ZDE

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám