Hlavní obsah

Vánoční výstava bude k vidění i k ochutnání v Beňově

Novinky, Jiří Šafránek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Klub důchodců v Beňově a všichni, kteří mají šikovné ruce a dobré nápady, zvou zájemce na tradiční vánoční výstavu, která se uskuteční v budově Zahrádkářů v Beňově.

Foto: Klub důchodců v Beňově

Ukázka z loňské Vánoční výstavy v Beňově.

Článek

Pro návštěvníky budou přichystány vánoční výzdoby v tradičním duchu, ale i spousta nových inspirací – ukázka scrapbookingu a cardmakingu – kreativního tvoření z papíru a ukázka vánoční zdobení dortů. Nebude chybět ani přehlídka andělů a andílků, vánoční dekorace papírové, vyšívané a háčkované a také velký betlém od keramičky Ivany Bělařové.

V sobotu od 15.30 hodin bude na programu i ukázka potahování a zdobení vánočního dortu. Zakoupit si budou moci návštěvníci výstavy keramiku Ivany Bělařové, perníčky Markéty Látalové, cukrářské potřeby od Jarky Novákové a další drobnosti.

Výstava bude otevřena v sobotu 22. listopadu od 13.00 do 18.00 hodin a v neděli 23. listopadu od 8.30 do 17.00 hodin. Pořadatelé zvou nejen k prohlídce výstavy, ale i k posezení u kávy, svařáku, punče a domácího cukroví.

Reklama

Výběr článků

Načítám