Hlavní obsah

Vánoční polévku nabízela Armáda spásy na Masarykově náměstí v Ostravě

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na slavnostně vyzdobeném Masarykově náměstí v Ostravě u vánočního stromu nabízela Armáda spásy ve středu 21. prosince vánoční polévku všem občanům procházejícím náměstím.

Foto: Josef Zajíc

Ostrava 22.12.2016 Vánoční polévka na Masarykově náměstí. Polévku podávaly: Petra Bernfeldová, Iveta Vozňáková a Markéta Langrová

Článek

Dobrou, chutnou, hutnou a teplou hrachovou polévku s párkem a chlebem občanům procházejícím na náměstí nalévaly ve středu 21. prosince od 15 hodin starostka Městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz Ing. Petra Bernfeldová, náměstkyně primátora města Ostravy Ing. Iveta Vozňáková a radní Městského obvodu Ostrava-Jih Markéta Langrová.

V práci jim pomáhali další pracovníci ostravské Armády spásy, kteří tuto akci pořádají na Masarykově náměstí již pátým rokem. Cílem je nabídnout polévku všem občanům, kteří se zde zastaví, posedí, povykládají a dobré slovo se zcela neznámými lidmi dají.

Armáda spásy v Ostravě poskytuje sociální služby na základě křesťanských zásad pro osoby, které jsou v nepříznivé životní a sociální situaci. Konají služby pro osoby bez domova a služby následné péče. Vytvářejí místa pro dlouhodobě nezaměstnané.

Na Masykově náměstí pokračoval zajímavý a zábavný program. Své vystoupení chystal s kapelou Pavel Helan a děti na vánočním kluzišti bruslily od rána do večera.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám