Hlavní obsah

V Šenově se koná 27.8. 2011 tradiční jarmark

Novinky, Robin Balon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Město Šenov již tradičně pořádá svůj jarmark, na kterém nikdy nechybí kulturní program, pouťové atrakce, stánky s občerstvením a suvenýry a hlavně skvělá zábava. Minulý rok dorazilo na akci přes 5 tisíc návštěvníků ze širokého okolí.

Foto: Robin Balon
Článek

Šenovský jarmark začíná ve 14:00 a koná se sobotu 27. 8. - tradičně vždy poslední prázdninovou sobotu. Vstup na akci je zdarma. V den konání jarmarku je uzavřena část ulice Hlavní a některé přilehlé ulice.

Kulturní program je o něco chudší, než byl v minulých letech, ale i přesto se máte na co těšit. Představí se vám šenovské mažoretky, taneční skola Palas, vystoupení dětí z Klubky aj. Zpívat a hrát nám bude např. Abba World Revival, skupina Skiblu, Sjetý Gumy, můžete se těšit i na dechový orchestr. Ale to není všechno - o další program se postarají i místní dobrovolní hasiči, skauti a pionýři. V šenovském muzeu se rovněž zahajuje nová vernisáž.

Každý si přijde na své - nebudou chybět pouťové atrakce, stánky s občestvením, suvenýry, pravá poctivá medovina atd. Pokud chcete navštívit nejstarší šenovské pohostinství Pod Zámkem, kterému nikdo neřekne jinak než Šamara, je to jen několik metrů od místa konání jarmarku. Ve večerních hodinách je pro mladé diskotéka "Jarmareční Horec" v restauraci Horakůvka.

Oficiální pozvánka na jarmark zde: http://www.mesto-senov.cz/wp-content/uploads/2011/08/11_%C5%A1enovsk%C3%BD-jarmark-plak%C3%A1t.pdf

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám