Hlavní obsah

V pražských Arkádách se nyní ženy učí, jak si vyšetřovat prsa

Novinky, Kateřina Martykánová

Od 22. října se ženy v Praze opět dozví, jak se správně provádí samovyšetření. V rámci kampaně Ruce na prsa funguje nyní v OC Arkády Pankrác stánek, kde se prostřednictvím speciální makety prsou ženy naučí nejen, jak se vyšetřovat, ale také jak poznat, když se v prsu nachází něco, co tam nepatří.

Foto: Petra Ficová
Článek

Každá z dívek a žen, které stánek během jeho téměř čtrnáctidenního působení na pražských Arkádách navštíví, obdrží navíc kromě užitečných a praktických rad, také bonus v podobě slevových kupónů do vybraných obchodů.

Do Prahy se stánek přesunul z ostravského Avionu, kde akce vzbudila mezi ženami obrovský ohlas. “Překvapil a hlavně potěšil nás velký zájem žen v Ostravě,“ uvedla Michaela Tůmová a dodala: „Během našeho působení ve zdejším obchodním centru navštívilo stánek denně v průměru 50 žen, kterým zdravotní setry předvedly, jak se samovyšetření provádí.”

V obchodním centru Arkády Pankrác bude stánek umístěný v přízemí hlavní galerie mezi prodejnami Guess a Douglas denně od 11 do 19 hodin, a to až do 3. listopadu. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám