Hlavní obsah

V olomouckém S-CLUBU vznikl podnikatelský inkubátor PIN 

Novinky, Radim Kašpar

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od prosince je v Olomouci o jeden zájmový projekt víc. PIN je první soukromý podnikatelský inkubátor, který vznikl ve městě Olomouci. Svou činností připomíná klasické inkubátory, přesto se liší. PIN chce být mladým lidem co nejblíže, a proto zvolil za své sídlo budovu populárního olomouckého S-CLUBU

Foto: PIN

Promo akce

Článek

Hlavní cílovou skupinou PINu jsou především studenti a absolventi středních a vysokých škol. Sami tvůrci PINU jsou mladou generací, která chce pomáhat svým „vrstevníkům“ v jejich nápadech a snech. Snaží se předat své zkušenosti v oblasti podnikání dalším potenciálním podnikatelům s neotřelými nápady.

V prosinci PIN rozjel marketingovou kampaň, jejímž záměrem je oslovit cílovou skupinu mladých lidí. Kreativní kampaň je založena na myšlence získání vlastní zlaté karty. Tvůrci tvrdí: „Je jen potřeba získat PIN. Myslíte si, že jej nemáte? Není tomu tak, PIN má naprosto každý – je to nápad, myšlenka, zajímavý podnikatelský záměr.”

Kampaň probíhala na středních a vysokých školách v Olomouckém kraji. Součástí promo akce byly hostesky rozdávající symbolické zlaté karty s unikátním číslem – číslem pořadí. Oslovení získali přehled, kolik takových karet je již v rukou jiných a jaké množství potencionálních nápadů může být před nimi. Tímto krokem chtějí tvůrci podpořit zájemce, aby neváhali a nepřenechávali svou šanci jiným.

Zároveň stále probíhá online kampaň prostřednictvím webových stránek, chystá se také na sociálních sítích i prostřednictvím článků v internetových mediích.

V případě splnění vstupních podmínek a zařazení do podnikatelského inkubátoru získá každý začínající podnikatel potřebné prostory a zvýhodněné nájemné, techniku, ale především rady. PIN dokáže poradit v oblasti financování projektu, se sestavením business plánu, poskytnout konzultace v oblasti práva, účetnictví a daní, marketingu a PR nebo doporučit kvalifikovanou osobu k další spolupráci. Dále je schopen získat kontakty na odběratele, dodavatele a obchodní partnery, může zastřešit různě zaměřené odborné semináře a pomůže s propagací produktu.

Pokud již máte v hlavě svůj PIN, začněte se poohlížet po své zlaté kartě. PIN již odstartoval.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám