Hlavní obsah

V okresním přeboru starších minižaček v košíkové se utkala dvě ostravská družstva

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 2. února se v okresním přeboru starších minižaček kategorie U13 utkala dvě ostravská družstva. Proti sobě nastoupilo družstvo Sportovní basketbalové školy pod vedením trenéra Martina Chmiela a družstvo Basketu Ostrava, které koučoval Tomáš Martínek.

Foto: Josef Zajíc

Utkání starších minižaček bylo 2. 2.2013 v Ostravě - JIHU zahájeno.

Článek

Děvčata kategorie U13 hrají soutěž mezi šesti družstvy Ostravy a okolí. Setkávají se hráčky Sportovní basketbalové školy Ostrava, družstvo C a D, Basketu Ostrava, Havířova, Frýdku-Místku a Příboru.

Utkání mezi ostravskými týmy zahájili v 17.30 rozhodčí Natálie Karabinová a Vlastimil Pindur. Utkání se hrálo s menším míčem č. 5 na běžně vysoké koše. Hrací doba byla 4 x 8 minut.

V prvním utkání vedly hráčky SBŠ Ostrava. Přestože děvčata Basketu Ostrava v oranžových dresech se snažila dotahovat, konečný výsledek byl 65:35 bodům ve prospěch děvčat v zelených dresech Sportovní basketbalové školy. Nejlepší hráčkou ve vítězném družstvu byla Jakabová s číslem 41. V družstvu Basketu Ostrava dominovala hráčka s číslem 5 Pingliová.

Po deseti minutové přestávce se hrálo odvetné utkání. Tentokrát vyhrálo družstvo Basketu Ostrava poměrem 65:59 bodů. Oba sportovní týmy si tak ze soboty odnesly dva body.

Soutěž pokračuje v neděli 3. února v Příboru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám