Hlavní obsah

V Dolním Bousově se chystá druhý ročník šachového turnaje Bousovské šachování

Novinky, Petr Novák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TJ Auto Škoda Mladá Boleslav a Spokojený domov, o. p. s., pořádají II. ročník otevřeného šachového turnaje Bousovské šachování. Uskuteční se v sobotu 12. listopadu od 9:10 hodin v Základní škole T. G. Masaryka ve Školní ulici čp. 74 v Dolním Bousově.

Foto: Petr Novák

Fotografie z loňského ročníku, kterého se zúčastnilo 32 hráčů všech věkových kategorií

Článek

Prezentace hráčů bude probíhat od 8 hodin. Turnaj je určen pro registrované i neregistrované šachisty všeho věku. Jedná se o jeden turnaj hraný švýcarským systémem na 7 kol tempem 2 x 20 minut + 5 sekund za tah.

Občerstvení bude zajištěno v restauraci u Sv. Kateřiny na náměstí v Dolním Bousově. Startovné se neplatí.

Přihlášky obsahující celé jméno a datum narození posílejte nejpozději do 10. listopadu 2016 na adresu ředitele e-mailem akharcuba@centrum.cz nebo předem telefonicky na čísle 605 542 662 (Jan Harcuba).

Zakončení proběhne do 17 hodin. Turnaj se bude posílat na zápočet na Rapid LOK ČR. Pořadatel si vyhrazuje právo upravit jak systém turnaje, tak tempo hry a popřípadě i jiné věci podle okolností.

Akce je podporována městem Dolní Bousov. Partnery akce jsou Zahradnictví Spokojené slunce, Malyra – domácí zdravotní péče, Inzert Reality a likérka Dolní Bousov.

Loňského ročníku turnaje se zúčastnilo 32 hráčů všech věkových kategorií.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám