Hlavní obsah

V divadle U Hasičů zazpívali Josef Vágner a Tomáš Löbl

Novinky, Petr Mráček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Ve středu 4. prosince přišel Mikuláš do pražského divadla U Hasičů o den dřív v podobě Josefa Vágnera a Tomáše Löbla, kteří vyprodanému sálu předvedli dvouhodinový koncert.

Foto: Petr Mráček

Tomáš Löbl

Článek

Navíc se zde uskutečnil křest nového CD Josefa Vágnera, který pokřtila divačka Petra společně s producentem Karlem Vágnerem, Tomášem Löblem, Martinem Švehlou. Minikřest moderoval René Kekely.

Na CD najdeme šest písní. Hned úvodní je pomalá "Nezapírám", podle které je celé CD pojmenováno. Najdeme zde i úspěšný duet s Lucií Vondráčkovou "S láskou nám je líp", který je ústřední melodií filmu Bbovřesky. Jsou zde i "Holky z naší školky" - vítězná hitovka soutěže To byl náš hit. Zajímavá je skoro osmiminutová směs 46 písní "4 akordy", kterou na CD zpívá právě s Tomášem Löblem.

Na koncertě bylo k vidění několik společných duetů, ať již zmíněná 4 akordy, nebo duet z muzikálu Kat Mydlář. Zazněla i spousta sólových písní, které si buďto oba protagonisté vypůjčili od jiných interpretů, anebo to byly skladby z jejich původního repertoáru. Zazněly i písně vánoční. Zde musím pochválit Pepu Vágnera za jeho Ave Maria. Duet z filmu Babovřesky si s Josefem místo Lucky Vondráčkové zazpívala jeho sestra Anna Vágnerová.

Více jak dvě hodiny pohodové muziky. Koncert, který si nehrál na žádné hvězdné manýry. Oba zpívali dle svých možností a přesvědčivě, což diváci v závěru odměnili bouřlivým standing ovation.

Související témata:

Výběr článků

Načítám